maanantai 23. syyskuuta 2019

Taulut osana stailausta

Yhdistän tähän juttuun pari erityyppistä stailausprojektia.

Toisessa tauluni saivat olla osana Kuopiolaisen Sisustuskorjaamon stailausta. Stailaus tehtiin uudiskohteeseen, toiveena oli "more is more"-tyyppinen sisustus kahden aikuisen kotiin. Minulla oli puolivalmiina pari taulua, jotka värimaailmaltaan sopivat täydellisesti suunniteltuun sisustukseen,  joten maalasin taulut valmiiksi ja lähetin ne Kuopioon. Ja katsokaapa kuinka upeaa jälkeä Sisustuskorjaamo sai aikaiseksi.


Toinen stailausprojekti oli omani. Ystävä muutti uuteen asuntoon, kalusteina tv, sohva ja matto. Tiesin että hän kaipaa väriä ja kodikkuutta, joten pyysin yhdeksi päiväksi avaimet lainaan ja kävin hänen töissäollessaan sisustamassa olohuoneen. Taulun olin jo aikaisemmin päättänyt tehdä lahjaksi. Pienellä budjetilla, lähinnä omista nurkista löytyneillä tavaroilla, itsetehdyllä amppelilla, ja muutamilla uusilla sohvatyynyillä sain aikaiseksi aika mukavan kokonaisuuden.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Taulut osana stailausta

Yhdistän tähän juttuun pari erityyppistä stailausprojektia. Toisessa tauluni saivat olla osana Kuopiolaisen Sisustuskorjaamon stailausta. ...