torstai 1. helmikuuta 2018

Taiteilijan viikko

Tällä viikolla on tehty paljon, kuvia ei kauheasti ole koska osaa ei voi julkaista vielä ja osa on kesken.

Olen suunnitellut etiketin teepakettiin. Kuinka siistiä! Tästä tulee takuuvarmasti lisää juttua sekä blogissa että kaikkialla, sen verran ylpeä olen tästä työstä :)

Olen tuskaillut tilaustöiden kanssa. Ne eivät menneetkään ihan niin putkeen kuin viime viikolla kuvittelin ja nyt on ollut kahden kanssa täysi stoppi. Onneksi on ymmärtäväisiä asiakkaita, ja kummallakaan ei ole erityinen kiire, joten olen vähän laittanut niitä välillä jäähylle.

On muuten niin mielenkiintoisia tilausjuttuja menossa tällä hetkellä kuten taisin jo viimeksi mainita. Yhteen tulee paaaaljon värejä ja vuoria ja järveä ja ihmisiä ja koiria. Ja tietysti kultaa.

Toinen tilaustyö on valkoinen ja korallinvärinen, jossa olisi mielellään surffilautoja, mutta kuitenkin graafinen eikä liian tyttöjen värinen.

Kolmas, jonka eilen aloitin, on pastellinen maisema jossa on Brooklyn Bridge. Ja tietysti abstraktina. Alla hieman tuota värimaailmaa, mielenkiintoista nähdä millainen on lopputulos. Itsellä se on ihan kirkkaana päässä.Lisäksi olen maalannut pandoja ja jääkarhuja, kuskannut printtejä painosta ja postitellut niitä. Tuo on muuten sitten yllättävän aikaavievää puuhaa.

Ja aloittanut yhden uuden työn josta tykkään itse hurjasti, tässä on aika omia värejäni, ja lisänä tummansinistä (tuo joka taitaa kuvassa täyttää mustalta). Toivottavasti saan tämän lähipäivinä valmiiksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pandatapetti

Viime viikolla Satu otti Instagramin kautta yhteyttä ja kertoi ihastuneensa täysin pandoihini. Satu kysyi olisiko mahdollista hankkia yksity...