perjantai 16. helmikuuta 2018

Pandatapetti

Viime viikolla Satu otti Instagramin kautta yhteyttä ja kertoi ihastuneensa täysin pandoihini. Satu kysyi olisiko mahdollista hankkia yksityiskäyttöön yksi pandakuva, hän haluaisi kokeilla tapetin tekemistä oman lapsensa seinälle.

Satu pyörittää miehensä kanssa yritystä Mainos PHM, joka sattumalta sijaitsee Riihimäellä, eli naapurikaupungissani. Yritys löytyy täältä:  http://www.mainosphm.fi/ ja he tuottavat mm. ikkunateippauksia, autoteippauksia, tarroja, suurkuvatulosteita yms. Arvatkaa vaan onko minulla jo samantien sata ideaa heidän päänmenokseen :)

Eilen sain Satulta viestin kuvien kera, jossa hän kertoi että panda on nyt tulostettu tapetille. Tänään aamulla ajelin siis Riihimäelle päästäkseni näkemään tapetin livenä. Oli kyllä aika herkkä hetki :D

Tämä panda tulostettiin struktuuritapetille (vasemmanpuoleinen), joka oli kyllä mielestäni ihan nappivalinta.Satu oli muutenkin miettinyt tarkkaan miten tapetin haluaa, eli yksi iso kuva, tämä tulee tosiaan yhdelle pienelle seinänpätkälle.


Molemmat pidimme siitä että kuva ei ole liian siisti, eli käsityön jälki näkyy kuvassa. Ehkä seuraavaa versiota varten, olettaen että sellainen tulee, täytyy tehdä vähän siistimistä Photoshopilla. Kiitokset Mainos PHM:lle tästä huikeasta kokemuksesta :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pandatapetti

Viime viikolla Satu otti Instagramin kautta yhteyttä ja kertoi ihastuneensa täysin pandoihini. Satu kysyi olisiko mahdollista hankkia yksity...