perjantai 12. tammikuuta 2018

Tilaustyö Susannelle

Tänään valmistui tilaustyö Susannelle. Taulusta haluttiin 120x130 kokoinen, jollaista ei valmiina löydy, joten Wanhan Villan Taiteen Sauli teki minulle pohjan. Erikoiskokoiset pohjat nostavat luonnollisesti aina hieman työn hintaa.

Susannella oli melko selkeät ohjeet työn suhteen. Hän piti tauluni "Jäiden Lähtö" värimaailmasta, eikä pelännyt kirkkaita värejä. Lisäksi hän toivoi tauluun hieman kultaa.

Jäiden lähtö
Muodoltaan taas miellyttivät abstraktimmat työni kuten "Fifty Shades of Blue". Muuten sainkin melko vapaat kädet työn toteuttamiseen.

Fifty Shades of Blue
Näiden ohjeiden pohjalta lähdin tekemään työtä. Lähetin kuvia poikkeuksellisesti jo hyvin alkuvaiheessa, sekä puolessavälissä työtä kuten normaalistikin teen. Halusin tarkistaa että värimaailman kanssa ollaan samoilla linjoilla. 

Ensimmäinen asiakkaalle lähetetty kuva.
Toinen asiakkaalle lähetetty kuva.
Olin jotenkin epävarmalla tuulella tämän kanssa, neliskanttinen muoto aiheutti omat haasteensa, ja tuntui etten saa otetta työn lopulliseen muotoon. Nämä paperisilpusta tehdyt työt ovat muutenkin itselle vaikeampia hahmottaa kuin maalaukset. Ne koostuvat niin miljoonasta pienestä osasta, ja esim. tuon mustan lisääminen päälle vaikuttaa lopulliseen ulkoasuun niin merkittävästi, että itselläkin on vaikea hahmottaa miltä lopullinen työ tulee näyttämään.

Ja tässä valmis työ, jonka nimeksi muodostui "Exotic". Tämä siitä syystä että tätä tehdessäni mieleeni tuli sademetsät värien ansiosta. 
Uutena palveluna lisäsin taulun Susannen lähettämään kuvaan olohuoneestaan. Perspektiivi ja mittakaava ei nyt ole oikea, eli kuva ei ole ihan paras mahdollinen, mutta mielestäni tuosta saa aika hyvin mielikuvan miltä taulu tulee olohuoneessa näyttämään. 


Ja hei tämän työn inspiroimana valmistui hieman samantyyppinen, joskin hempeämpi taulu "Salainen Puutarha" :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pandatapetti

Viime viikolla Satu otti Instagramin kautta yhteyttä ja kertoi ihastuneensa täysin pandoihini. Satu kysyi olisiko mahdollista hankkia yksity...