torstai 25. tammikuuta 2018

Tänään on hyvä päivä

Alkuviikosta on tökkinyt kaikki. Auto jätti tien päälle, DHL lähetti ison yllätyslaskun toimituksesta, töitä olisi niin paljon että tuntuu ettei mikään oikein suju. Keskeneräisiä tauluja kasaantuu kun mikään ei tunnu onnistuvan valmiiksi saakka.

Tällä hetkellä työn alla on useampi tilaustyö. Tilaustyöt pyrin saamaan valmiiksi siinä järjestyksessä kun tilaukset tehdään, mutta yleensä työstän useampia samanaikaisesti. Kuivumisaikojen takia yhtä harvemmin pystyy tekemään kerralla valmiiksi, ja välillä on muutenkin pakko hengähtää ja miettiä seuraavaa askelta.

Coral Beach, yksityiskohta tilaustyöstä. Tässä kuvassa näkyy tuo paperisilpulla aikaansaatu tekstuuri hyvin.


Nyt on mielenkiintoisia tapauksia. On värikästä, korallista, mustaa, maisemaa, ihmisiä, koiria, surffilautoja. Onneksi eivät kaikki samassa taulussa. Täytyy sanoa että muutaman toivomuksen kohdalla on kyllä noussut hiki pintaan kun olen miettinyt että miten toiveen saa toteutettua niin että  lopputulos kuitenkin oman tyylin mukainen :)

Tässä lähikuvat kolmesta työstä joita olen työstämässä parhaillaan. Ollut tosi hyvä draivi päällä ja vahva fiilis näiden kanssa.

Yksityiskohta Hopeisesta Kaupungista, tilaustyö. Vielä alkuvaiheessa.

Yksityiskohta tilaustyöstä Sielunmaisema.

Kaikki kovin erilaisia, mutta ihan minun näköisiäni silti. Tykkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pandatapetti

Viime viikolla Satu otti Instagramin kautta yhteyttä ja kertoi ihastuneensa täysin pandoihini. Satu kysyi olisiko mahdollista hankkia yksity...