lauantai 27. tammikuuta 2018

Making of PapapandaSarjani Life of a Papapanda on varmasti työläin kaikista töistäni. En ole millään tavalla hyvä akvarellien kanssa. Pandan kasvoja on vaikea hahmottaa keskeneräisinä, tuleeko näyttämään hyvältä vai ei. Lisäksi olen tarkka tuosta ilmeestä ja olemuksesta. Ei liian söpö, ei liian realistinen.

Aloitin eilen illalla tämän, jatkoin aamulla yhdeksän aikoihin. Nopeasti laskettuna olen tehnyt täyden työpäivän tämän kanssa.

Lyijykynähahmottelut. Tässä vaiheessa en pysty sanomaan näyttääkö hyvältä vai ei.
So far so good. Ehkä. 

Tässä vaiheessa totesin (taas kerran) että turha edes yrittää nähdä vaivaa tuon lopputyön kanssa ennen kuin papapandan kasvot ovat mieluiset.

Seuraava yritys. 
Ja tässä näitä. Tuo vasemmalla alareunassa oli jo signeerattukin, kunnes totesin että ei kuitenkaan ole sellainen kuin haluan. Ihan kelvollinen mutta. Jokin näissä pandan kasvoissa tökki koko ajan.

Kasa pandoja.

Näiden jälkeen oli pakko todeta että tällä mallilla tuosta ei nyt vain tule sellaista kuin haluan. Panda vaihtoi kokonaan asentoa, ja tämä menikin sitten kerralla oikein. Muutama kirosana ehti päästä välissä mutta lopputulos palkitsee :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pandatapetti

Viime viikolla Satu otti Instagramin kautta yhteyttä ja kertoi ihastuneensa täysin pandoihini. Satu kysyi olisiko mahdollista hankkia yksity...