perjantai 5. tammikuuta 2018

Esittely - Laura H.

Uuden vuoden lupaukseni oli että mietin ainakin viikon ennen kuin tartun tuumasta toimeen aamukahvi-ideoideni kanssa. Minulla kun on tapana heittäytyä ideoideni mukana miettimättä sen suuremmin asioita. Yleensä nuo ideat tulevat juuri aamukahvia juodessa, ja yleensä puoleen päivään mennessä ne on toteutettu. 

Viimeisen neljän kuukauden aikana minusta on tullut taiteilija, olen vuokrannut toimitilat viikon yrittäjyyden jälkeen, ollut pariin otteeseen Hyvinkään Aamupostissa ja olen perustanut taideryhmän Facebookiin. Vielä en ehtinyt alkaa etsimään sponsoreita Suomen kiertueelleni jossa käyn tutustumassa taiteilijoihin ja heidän koteihinsa, mutta ehtii sen myöhemminkin.

Koska minulla riittää asiaa enemmän kuin kehtaan Facebookiin laittaa, niin Uuden Vuoden kunniaksi Uusi Blogi.

Tämä blogi ei ole ihan aamukahvi-idea, vaan pidemmän harkinnan tulos. Ja harkitessani tätä ajattelin että haluaisin kovasti olla virallinen ja asiallinen Yritys Laura H. mutta se tuskin minulta koskaan tulee onnistumaan, joten näillä mennään mitä on annettu.


Mieheni yritti ottaa kuvaa taulusta.

Näin alkuun muutama sana itsestäni samoilla sanoilla joita olen aiemminkin käyttänyt:

Olen Markkinoinnin Tradenomi, työskennellyt pörssiyhtiön sisäisen laskennan Controllerina, hoitanut lapsia kotona, ollut työttömänä.

Olen opiskellut sisustussuunnittelua, hieman graafista suunnittelua, hieman taiteita, hieman ohjelmistoja. Käsitöitä ja taiteita olen tehnyt aina.
Aina on tuntunut että vaikka olen hyvä monessa, en kuitenkaan ole riittävän hyvä missään.
Tänä syksynä päätin että Minä. Olen. Riittävän. Hyvä.

Äiti on aina sanonut että asioilla on taipumus järjestyä. Päätin uskoa tähän syksyllä 2017 kun perustin oman yritykseni tietämättä edes varmaksi mitä aion tehdä. Ehkä sisustussuunnittelua, ehkä vähän taidejuttuja lisäksi. Ajattelin että voisin saada silloin tällöin joitain taulujani myytyä, ja voisin tehdä niillä hieman lisätienestiä. 

Ja tässä nyt ollaan. Facebookissa Laura H:lla on 4 kuukaudessa lähes 4000 seuraajaa, ja samassa ajassa olen myynyt lähes 40 taulua. Tällä mennään niin kauan kuin kiinnostusta taulujani kohtaan löytyy ja itsellä intoa riittää. 

Koskaan ikinä en ole ollut tämän onnellisempi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pandatapetti

Viime viikolla Satu otti Instagramin kautta yhteyttä ja kertoi ihastuneensa täysin pandoihini. Satu kysyi olisiko mahdollista hankkia yksity...